Gratis tips

Numentum deelt graag kennis en informatie over beelddenken. Specifiek voor beelddenkers of multi-getalenteerde bruggenbouwers in organisaties en bedrijven.

Dit zijn profielen met bijzondere talenten die in de werksituaties vaak onzichtbaar blijven waardoor hun kwaliteiten onbenut blijven.

Samenwerken met een onbewuste beelddenker, gaat moeilijk omdat je zonder het te beseffen naast elkaar gaat praten en werken. Problemen die pas zichtbaar worden als de situatie uit de hand loopt.


Meld je aan om het wekelijks inspiratie magazine van Numentum in je inbox te ontvangen.
7 stressfactoren voor beelddenkers

7 stressfactoren voor beelddenkers

7 meest voorkomende problemen van volwassen beelddenkers op de werkvloer, inclusief praktische tips om jou te helpen de situatie te veranderen.

Elke beelddenker leerde al heel jong om zichzelf aan te passen waardoor je je natuurlijke werkmethodes vervangen hebt door aangeleerd gedrag. Dit veroorzaakt zonder dat jij het beseft extra stress en frustratie! Het kost je ongelooflijk veel extra energie.

e-book samen aan het werk

e-book samen aan het werk

5 Manieren om vlotter samen te werken met een beelddenker of multi-getalenteerde bruggenbouwer.

Beelddenkers gebruiken chaotische en ongestructureerde taal. Hierdoor is het lastig voor collega’s, klanten of leveranciers om hen snel en goed te begrijpen. Terwijl dit de mensen zijn vernieuwing en innovatie binnenbrengen door hun aparte kijk op de situatie.

Wil jij je beelddenkerskwaliteiten gebruiken op het werk, dan is echt contact maken in elke gesprek super belangrijk.

keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x