Gratis tips

Numentum deelt kennis en informatie over beelddenken op de werkvloer. Alle documenten hieronder helpen beelddenkers of multi-talent leiders in organisaties en bedrijven om meer rust te vinden en vlotter samen te werken met hun collega’s.

Test volwassen beelddenker

Test volwassen beelddenker

Wil je weten of je voorkeur denkstijl beelddenken of woorddenken is?
Deze vragenlijst voor volwassen beelddenkers op het werk, geeft een indicatie.

✔︎ Ontdek wat je voorkeur is.

✔︎ Ontwikkel de unieke beelddenkerskwaliteiten die jou typeren in plaats van jezelf te blijven verbeteren in taken en activiteiten die minder bij je passen.

7 stressfactoren voor beelddenkers

7 stressfactoren voor beelddenkers

7 meest voorkomende problemen van volwassen beelddenkers op de werkvloer, inclusief praktische tips om jou te helpen de situatie te veranderen.

Elke beelddenker leerde al heel jong om zichzelf aan te passen waardoor je je natuurlijke werkmethodes vervangen hebt door aangeleerd gedrag. Dit veroorzaakt zonder dat jij het beseft extra stress en frustratie! Het kost je ongelooflijk veel extra energie.

Inspiratie magazine Numentum

Inspiratie magazine Numentum

Meld je aan om het 2-wekelijks inspiratie magazine van Numentum in je inbox te ontvangen. Saskia deelt 2-wekelijks een inspiratie magazine met oa artikelen, opleidingen, tips van collega's om te ontdekken.

Online Masterclass

Online Masterclass

Maak kennis met het BRUG-model voor Numentum. Saskia ontwikkelde dit model op basis van de jarenlange praktijkervaring en begeleiding van beelddenkers op de werkplek.

Numentum flyer

Numentum flyer

Numentum staat voor advies en opleiding om beelddenkers beter te laten functioneren op je werk: Verhoog je efficiëntie, verbeter het samenwerken en verminder tijdverlies.

Deze flyer geeft meer uitleg over elk van de 3 basiselementen die in elk traject aan bod komen:

✔︎ Bewustwording van de verschillen
✔︎ Zelfzorg en zelfkennis
✔︎ Samenwerking en communicatie

e-book Samen aan het werk  (Nieuwe 5de editie!)

e-book Samen aan het werk (Nieuwe 5de editie!)

5 Manieren om vlotter samen te werken met een beelddenker

Beelddenkers praten op een chaotische en ongestructureerde manier, waardoor het lastig is voor collega’s, klanten of leveranciers om hen snel en goed te begrijpen. Terwijl ze net door hun aparte kijk op de situatie, de mensen zijn vernieuwing en innovatie aanbrengen.

Wil jij je beelddenkerskwaliteiten gebruiken op het werk, dan is echt contact maken in elke gesprek nodig.

Hints & tips voor Beelddenkers & hun omgeving

Hints & tips voor Beelddenkers & hun omgeving

Praktische tips voor 3 grote verschillen tussen beelddenkers en niet-beelddenkers.

Dit zorgt frequent voor problemen bij beelddenkers in werksituaties. Aks je bewust bent van de verschillen in denkstijlen, kan je pro-actief actie ondernemen om de problemen te voorkomen.

7 stressors for visual thinkers (English version!)

7 stressors for visual thinkers (English version!)

7 most common problems of adult visual thinkers in the workplace, including practical tips to help you change the situation.

Every visual thinker learned at a very young age to adapt himself, which means you replaced your natural working methods with learned behavior. This causes extra stress and frustration and costs you an incredible amount of extra energy.

keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x