Recensies

De voorbije jaren begeleidde Saskia medewerkers van deze organisaties:

ZONNEPLAN BV - Bruker Belgium NV - Zorgbedrijf Antwerpen - Gemeente Amsterdam - Pauline Tiedema - Nature Kapperswinkel - Cassiopeia - Wittoeck - BINE - Gemeente Den Haag - BaBaat Medical Products B.V. - Adifo NV - Vier de Verschillen team (Belastingdienst NL) - Wolters Kluwer Belgium NV - Green Trooper - Validus - Verenigde Producties vzw - Lo Cascio Consulting - Ds. E. du Marchie van Voorthuysenschool - Randstad Switzerland - Innovation OIC - Hanzehogeschool Groningen - Orvion BV - Diamas bv - Optimaal in Beeld - collaborative creatives - GROHE nv/sa - Realdolmen - The Cleaning System (S.S.T. BV) - Dienstenorganisatie Protestantse Kerk - Fluvius - GSK Services Limited UK - Ibens NV


Waarom willen ze Saskia aanbevelen?

Saskia kan veel vertellen maar wat vinden klanten die met haar samenwerkte nu echt?
Wat hebben ze uit hun begeleidingstraject gehaald, ongeacht de rol die Saskia in hun traject oppakte:

✅ beelddenker coach of begeleider
✅ adviseur, faciliatator of docent
✅ sparring partner of mentor

format_quote

Ik had op het traject ingeschreven, omdat ik me geraakt voelde door je wekelijkse blogs. Ik heb daarom ook veel gehad aan je informatie tijdens dit traject. Daarnaast heb ik de online-sessies erg gewaardeerd. Ik merkte wel dat wanneer wij samen een gesprek hadden, ik daar meer mee kon, dan een sessie met meerdere personen. Dit traject heeft me geholpen in helder te krijgen hoe te staan in een gewijzigde organisatie. Om-denken is daarbij een belangrijk begrip. Zicht krijgen op diverse manieren van werken en denken, vooral het kwadrant is hierbij helpend. Dank voor de gesprekken en de adviezen!

Wim Steller MA (intern begeleider)

format_quote

Allereerst hartelijk dank voor Saskia’s fijne begeleiding binnen het MTC traject. Waar veel beelddenkers wat mij betreft snel uit de bocht vliegen als ze anderen proberen te helpen, houd jij je hoofd koel en blijft met beide benen op de grond. Daar heb ik met name van geleerd. Hierdoor ben ik meer gaan onderzoeken hoe ik hier zelf in sta. De sessies en modules hebben daarbij geholpen.

Frithjof Godschalk - Orvion

format_quote

Erg waardevolle bijdragen #MaaktImpact, de mini-cursus is een schatkist aan informatie. Ik heb de kennis meteen succesvol toegepast.

Ingrid Wesselink – van Meerten

format_quote

Ik werd en word nog altijd als een magneet aangetrokken door Saskia's treffende beschrijvingen van de situaties die ontstaan wanneer onbewust ruimtelijk-visueel denkwerk botst op lineair en stapsgewijs denken. Via deze teksten ben ik in een heerlijk verhelderend en rustgevend traject gerold dat me nog bijna dagelijks nieuwe sprongen laat maken. Naast deze inhoud en het ruime aanbod aan werkvormen (blogs, gratis webinars, het online mini-traject) weet Saskia namelijk ook die sprankelende doch veilige ruimte te creëren die een voorwaarde is voor élk proces van bewustwording, acceptatie en ontwikkeling.

Catelijne Grasso - Project Coördinator Facilitair Management

format_quote

Ik volg de blogs van Saskia Smet / Numentum al een tijdje en met veel plezier: Erg nuttig, interessant, en praktisch toepasbaar. Onlangs heb ik bij haar een webinar gevolgd over Beelddenken, of zoals zij het omschrijft, multi-getalenteerde bruggenbouwers (mgb). Het heeft mij veel inzichten verschaft over de verschillende denk- en handelswijze van de mgb’er. Zeker ten opzichte van het ( over het algemene lineaire) begripsdenken. Daarnaast heb ik (als mgb’er) goede en bruikbare tools meegekregen en hernieuwde energie om mijn kwaliteiten in te gaan zetten. Saskia is zeer toegankelijk en betrokken. Een echte aanrader voor iedere (Beelddenker :) ) multi-getalenteerde bruggenbouwer!

Max Malcorps Peoplemanager, (Team)coach, Creatief, Trainer

format_quote

I followed some of the webinars and workshops given by Saskia, and she is able to give good insights on how multi - talented persons or 'visual thinkers' can cope with ‘expert linear thinkers’, and, how to use and further develop their talent (and as such also avoiding the different pitfalls) In this respect Saskia is offering very workable and practical tools / framework making it more than worthwhile (for me) to follow her on social media /blogs, but especially to subscribe to the trainings offered. These can make and made a difference … and that is what it is all about.

Johan Vanhulle - Sustainability Business Consultant

format_quote

Door dit traject te volgen, ben ik bewuster geworden van wat mijn neurodiversiteit, het beelddenker-zijn, voor invloed heeft op mijn manier van communiceren en samenwerken. Saskia wist in mijn taal uit te leggen hoe niet beelddenkers denken en ze heeft kennis en ervaringen gedeeld om mij inzichten te geven hoe effectiever samen te werken en mijn communicatie te verbeteren. Vooral op het gebied van kennisdelen heb ik handvatten gekregen om steeds beter te worden waarmee ik mijn kwaliteiten beter kan inzetten.

Joost van Kempen - R&D Data Strategy, GlaxoSmithKleine

format_quote

Het Multi-Talent Communicator programma is een zeer krachtig traject voor elke beelddenker of multi-getalenteerde bruggenbouwer. Je hebt eerst inzichten nodig in je eigen functioneren alvorens je kan veranderen en jezelf ontwikkelen.

Miriam Bierhaus - Oecumenisch coach, begeleider, trainer

format_quote

Dit traject heeft mijn zelfvertrouwen vergroot zodat ik meer initiatief durf te nemen en mijn energieniveau is toegenomen. Doordat ik nu doelbewuster ben, kan ik veel meer bijdragen en zet de stappen die nodig zijn om dit te realiseren.

Rikkart Van Gassen - Business Intelligence Advisor Wolters Kluwer

format_quote

Saskia heeft een hele open geest, en beheerst de kunst van het vragen stellen helemaal, ze stelt de juiste vragen, on the spot, geeft je de ruimte om ze te laten landen en bouwt rustig verderop je antwoord, zo opent ze een stukje mee de weg naar het vinden van de essentie...

Karen Peirens - Congaz

format_quote

Ben je nieuwsgierig naar waarin beelddenkers verschillen van begripsdenkers en hoe dit jouw denkwijze, manier van communiceren en verwerken van informatie beïnvloedt, dan ben je bij Saskia aan het juiste adres!

Isabel Lesaffer

format_quote

Saskia heeft een heel prettige manier van coachen, waarbij zij altijd inspeelt op wat er op dat moment nodig is. Ik ben heel blij met de inzichten die ik tijdens het traject gekregen heb en waar Saskia mij meerdere keren weer op het rechte spoor zette.

Anja Neubauer - project manager / facilitator

format_quote

De rust die ik ervaar door te begrijpen hoe ik echt in elkaar zit. Het helpt me om bewustere keuzes te maken van activiteiten die ik nog ga doen en andere activiteiten waar ik niet meer voor wil gaan. Het resultaat is meer durven en doen.

Bart Fatan - R&D Outsourcing Manager Punch Powertrain

format_quote

Het traject met Saskia Smet en vooral mijn breinvoorkeur onderzoek, gaven mij inzichten en handvaten waar ik dagelijks mee werk. Deze kennis helpt mij om bij elke klant of project mezelf klaar en duidelijker te positioneren.  
Ik krijg regelmatig positieve feedback dat ik elke situatie in het project in een beeld weet te vatten. Dit verheldert en verduidelijkt de. De kracht van deze beelden durf ik steeds meer in te zetten om processen te versnellen.

Annick Vanhove (aha! inzicht bvba)

format_quote

Bedankt voor je webinar! Door jou verhaal steeds weer te horen lukt het mij steeds meer te zien wat ik er zelf mee kan met jou kennis. Zo heb ik heb ik heel veel gehad aan jou tip: pik de plaatjes van een ander om je verhaal te vertellen. Een effectieve manier van communiceren is gebleken! Bedankt!

Anne-Gerda

format_quote

Na de gesprekken in de sessies zijn er zoveel zaken voor mij op zijn plek gevallen. Het is net of er een last van mijn schouder is gevallen, het geeft me een gevoel van meer zelfvertrouwen, van ik ben anders in veel gevallen maar ik mag er zeker zijn. Dit is fantastisch. Ook te weten dat ik dicht mij mezelf kan blijven in mijn rol als leidinggevende met wel de handvaten om kort en bondig te leren zijn daar waar nodig, geeft een heerlijk gevoel. Dank je wel hiervoor.

Paulien Vos

format_quote

Mijn duo-maatje/collega is geen beelddenker. We hebben moeite gehad met afstemming maar juist door mijn ervaring en jouw coaching, zijn we heel blij met elkaar: We vullen elkaar nu aan en benutten elkaar op onze sterke kanten. Leuk is dat we het voor elkaar opnemen als collega's iets zeggen over de ander (te dit of te dat) met juist het benoemen van dat wat we in elkaar hebben gevonden (sterke kanten). Eindelijk in mijn werkleven een positieve ervaring.

Christa de Leeuw

format_quote

Ik kan je met woorden niet zeggen wat het programma – Bouw Aan Bedrijf IK – met me doet vandaar dit liedje “Live is live”. Voor mij ben je goud waard. Ik begin steeds meer te ontdekken waar ik mezelf tekort heb gedaan door niet te weten en vooral niet te accepteren wie ik ben.

Jacqueline Hanssen (P&O Groep)

format_quote

De inzichten uit mijn persoonlijk breinvoorkeuronderzoek helpen me tot op de dag van vandaag om bewuste keuzes te maken. Ik heb bepaalde passies of talenten. Daar wil ik op een positieve manier mee naar buiten komen.

Tanguy De Lestré

format_quote

Door mijn deelname aan dit programma heb ik de eerste stappen gezet naar een nieuwe job! Ik heb intussen wel wat mentale en praktische sprongen gemaakt met de instelling ‘Ik heb talenten’, ‘ik ben wie ik ben’ en ‘ik heb niks te verliezen’. Ik durf mezelf zijn in brieven en solliciteerde al enkele keren spontaan, mocht al een keer op gesprek, heb mijn LinkedIn-profiel aangepast (nog werk aan maar doe het stap voor stap). Ik voel me veel minder geremd om echt mezelf te tonen. Ik besef dat ik niet voor de veilige weg (= weg naar bore-out) maar de weg van meer mogelijkheden en leeropportuniteiten. Bedankt al voor het aansteken van mijn lontje. Ik belde vandaag voor een vacature en sprak de woorden: ‘Ik bel om een zo duidelijk mogelijk BEELD te krijgen van de job en de werkplek waar ik zou terechtkomen’ en moest er zelf even om lachen. Dat overzicht is echt belangrijk en ik neem dat ook mee in mijn toekomstige job.

Nele Van Eyken

format_quote

Ik heb veel herkenning gevonden in de blogs en het programma – Bouw Aan Bedrijf IK – om te ontdekken hoe ik werk en wie ik ben. Het heeft mijn geholpen om andere keuzes te maken en rust te vinden. Ik vind het een verrijking van mijn persoonlijkheid. Mijn plan is deels gerealiseerd, deels in ontwikkeling. Het dichterbij mezelf komen is in proces en daarbij heeft de kennis uit Bouw Aan Bedrijf Ik mij gesteund.

R de Jong – leerkracht

format_quote

Ik wil je graag terugkoppelen dat ik je training – Ontdek je beelddenkerstalenten – als zeer waardevol heb ervaren en dat ik van de opgedane kennis nog steeds dankbaar gebruik maak. Het feit dat ik helder heb wat mijn kwaliteiten, drijfveren etc. zijn vergemakkelijkt mijn zoektocht naar een nieuw beroep. Dank je wel voor het beschikbaar stellen van deze kennis en dank je wel dat je het thema Beelddenken meer bekendheid geeft want er heerst nog veel onbegrip over.

Martine

format_quote

De verschillende Masterclasses van het lerend netwerk, zijn telkens eye-openers over zaken waar veel beelddenkers tegenaan lopen. Een voorbeeld uit één van de masterclasses rond visual harvesting: ”de essentie van iets, is in 1 beeld te vatten. De zoektocht naar dat ene passende beeld is lastig, totdat je alle overbodige details eraf kan halen. Het tekenen zelf wordt dan heel gemakkelijk.” Deze informatie geeft herkenning en vertrouwen. Door vervolgens te ”doen” wat je leert uit de masterclasses, maak je jezelf iets ‘eigen’, experimenteer je daadwerkelijk en word je een betere versie van jezelf. Dankzij de aangereikte informatie en inspirerende sessies kom ik als beelddenker in de ‘actief-modus’ en daar ben ik – als denker-dromer – heel blij mee.

Ilse Schorrewegen, Kantelaar bij Kantelpunt

format_quote

Nogmaals enorm bedankt voor je online opleiding van gisteren! Ik vond het zo bizar om te horen hoe jouw loopbaan ontwikkeling en gang van zaken overeen kwam met mijzelf. Ik merk dat dit me ook beetje van m’n stuk heeft gebracht? Hoe kan dit nu…ik had hier toch alleen last van? En ik kan mezelf ook niet zo goed onder woorden brengen, maar vele gedachten en dan vertaald iemand dat gewoon….hoe ik eigenlijk in elkaar steek! Heel bijzonder!! En nieuwsgierig naar meer….

Mirella

format_quote

Een hele interessant maandelijks masterclass thema voor mij vooraf en ik werd niet teleurgesteld. Chapeau voor de vele inzichten en herkenning – mocht ik al twijfelen, ik ben toch echt een beelddenker.

David Vertegaal

format_quote

Ik vond je maandelijkse masterclass erg goed, zeker ook vanwege de theorie naast je eigen persoonlijke ervaring als beelddenker en als coach. Je hebt verder een heerlijk rustige en prettige stem. Ik heb zeker een aantal bruikbare tips van je gehoord.

Pauline Maring (Visionsinc)

Recensies
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x