Maattraject multi talent leider

"Saskia heeft een heel prettige manier van coachen, waarbij zij altijd inspeelt op wat er op dat moment nodig is. Ik ben heel blij met de inzichten die ik tijdens het traject gekregen heb en waar Saskia mij meerdere keren weer op het rechte spoor zette.”

Anja Neubauer - project manager / facilitator


Op zoek naar een maattraject om je uitdagingen aan te pakken?


Vind je niet wat je zoekt tussen de aangeboden programma’s en wil je toch aan de slag om vlotter te kunnen samenwerken?


Stel je vraag via het contact formulier en Saskia neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Of plan direct een afspraak in Saskia's agenda om de mogelijkheden van een maattraject te bespreken. Tijdens een telefonisch intake gesprek bekijken we samen waar je nu tegenaan loopt op het werk en onderzoeken of een traject op maat is wat je nodig hebt.
Hoe verloopt een maattraject?

Een maatprogramma wordt in samenspraak op gebouwd en gepersonaliseerd om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw behoeften. Een individueel maattraject is intensief en loopt over minimaal 3 tot 12 maanden. Het vraagt een stevig engagement van de deelnemer.

Sessie kunnen online doorgaan via Zoom, op lokatie in regio Antwerpen of een combinatie van online en offline.


Welke resultaten mag je verwachten na een individueel traject op maat?

Hoe actiever je zelf tijdens en na de sessies aan het werk gaat, hoe meer resultaat je zal behalen. Enkel door zelf te testen en te experimenteren in dagelijkse situaties, zal je vooruitgang boeken.

Reacties van eerdere deelnemers gaven aan dat de resultaten op verschillende momenten zichtbaar worden en lang doorwerken:

  • Korte termijn: De inzichten en bewustwording van de impact van de verschillen, zal je direct ervaren na de eerste sessies.
  • Middellange termijn: Doorheen het traject merk je dat je bewuster omgaat met je communicatie.
  • Lange termijn: De invloed van het transformatieproces blijft jaren nadien nog doorwerken door de integratie van het geheel.


Voor wie is dit individueel traject op maat interessant?

Een traject op maat is interessant voor elke multi-talent leider of professional die bewust stappen wil zetten in de ontwikkeling van zijn persoonlijke leiderschapsstijl om specifieke problemen uit de werkomgeving aan te pakken.

Dit is een transformatie traject waarbij je op een ander manier naar jezelf en je omgeving leert kijken. Door anders te kijken, ontdek je nieuwe kansen en mogelijkheden en wat deze voor jou kunnen betekenen.

Dit is een actief en intensief groeitraject. Het is de bedoeling dat je zelf ook daadwerkelijk stappen gaat zetten:
Saskia reikt je de verschillende bouwstenen aan maar je gaat zelf aan de slag om de verandering of transformatie mogelijk te maken in je dagelijkse activiteiten.


Wie is je begeleider tijdens dit traject?

Saskia Smet begeleiding en advies multi talent leiders of beelddenkers - maattraject

Saskia Smet schrijft sinds 2010 artikelen over beelddenken in de bedrijfswereld.

Ze is oprichtster van Numentum. Als verbinder en bruggenbouwer begeleidt Saskia multi-talent leiders en beelddenkers op de werkplek.


Waarmee kan Saskia jou helpen?

Ze begeleidt en adviseert multi talent leiders (professionals, leidinggevenden en ondernemers) op de werkplek. 

Beelddenkers en vergelijkbare profielen huren haar in als sparring partner, facilitator, trainer, consultant, mentor of coach om hen te helpen met communicatie vraagstukken, bedrijfsprocessen en hun persoonlijke ontwikkeling.

Wat vertellen klanten over hun begeleidingstraject?

Het traject met Saskia Smet en vooral mijn breinvoorkeur onderzoek, gaven mij inzichten en handvaten waar ik dagelijks mee werk. Deze kennis helpt mij om bij elke klant of project mezelf klaar en duidelijker te positioneren.  
Ik krijg regelmatig positieve feedback dat ik elke situatie in het project in een beeld weet te vatten. Dit verheldert en verduidelijkt de. De kracht van deze beelden durf ik steeds meer in te zetten om processen te versnellen.

Annick Vanhove (aha! inzicht bvba)begeleiding beelddenkers maattraject Numentum


Veel gestelde vragen (FAQ)

Welke andere omschrijvingen zijn er voor multi-talent leiders?

Beelddenker, conceptuele denker, visueel-ruimtelijke denker, multi-getalenteerde bruggenbouwer, multi-talent leider, multi-talent leader, polymath, multi-potentialist, multi-talented, maverick, learnatics, T-shaped professional, Tree-Shaped profile, creatieve generalist, multipassionates, talent verbinder, getalenteerde connector, neo-generalist, renaissance man of vrouw, een overtreffende trap professional, jack of all trades, master of none, …

Welke benaming of label je ook verkiest, dit kan je helpen om rust te vinden:
Je bent niet alleen er zijn nog mensen die zo denken en werken.

Het anders-zijn, gaat pas op een positieve manier voor jou werken als je dit leert omdenken:
Op dat moment ga je deze extra kwaliteiten verder ontwikkelen in plaats van te blijven vasthangen aan de tekorten die anders-zijn met zich meebrengt.
Jouw meerwaarde zit in die extra kwaliteiten!

Tijdens Numentum trajecten werken we actief aan dit omdenken naar positieve kwaliteiten. We zoeken naar mogelijkheden om jouw bijzondere kwaliteiten in te zetten op je werk.


Stel je Saskia liever eerst een vraag?

Ga naar het contactformulier om je vraag te stellen.


menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x