Netwerkvereniging voor beelddenkers op het werk

Waarom een netwerkvereniging voor beelddenkers?

Beelddenkers of Multi Talent Leiders zijn meestal supersnelle denkers. Ze combineren in hun carrière verschillende van hun talenten en interesses. Hierdoor heeft elk van hen een uniek profiel ontwikkeld.

Vermits ze bovendien ook nog op een andere manier kijken en werken, voelen ze zich sneller een uitzondering binnen de groep. Vaak zien ze weinig medestanders in hun team, terwijl het net deze medewerkers zijn die alles in vraag durven stellen en voor vernieuwing zorgen.Wat zorgt voor deze aparte positie binnen een organisatie?

Leidinggevende, collega’s of medewerkers hebben moeite om de oplossingen en ideeën die een beelddenker aanbrengt, te begrijpen.

Door hun uitgebreide kennis en ervaring over diverse onderwerpen, is het lastig om de waarde van een beelddenkende medewerker juist in te kunnen schatten:

  • Ze weten van veel onderwerpen wel iets.
  • Medewerkers die meer dan de gewone basiskennis bezitten. Waardoor ze geen leek zijn in de materie en toch missen ze de uitgebreide expertise van een expert.
  • Verbinden van alle kennis die in hun brein aanwezig is, gebeurt automatisch. Hierdoor ontstaan spontane combinaties tussen onderwerpen die nooit eerder samengebracht werden.

Elke multi-talent leider die zijn beelddenkerskwaliteiten maximaal leert inzetten, zorgt voor een meerwaarde op de werkvloer!


Hoe werkt dit lerend netwerk voor beelddenken?

Een lerend netwerk …

  • Laat je uitdagen om opdrachten anders aan te pakken.
  • Stel jezelf open voor inspiratie van andere leden
  • Wissel ervaringen en praktische tips uit.


De netwerkvereniging voor multi-talent leiders wil deze bijzondere profielen samenbrengen in een online community.

Het online netwerk is een groep van gelijkgestemde profielen uit Vlaanderen en Nederland. Het netwerk stimuleert de leden aan om hun bijzondere beelddenkerskwaliteiten verder te ontwikkelen.


Interesse om deel te nemen?

Je bestelt maandelijks een ticket als je deel wil nemen aan de online sessies die tijdens die maand gepland zijn:

Oktober 2023

online sessie op 2/10/2023 en 19/10/2023, telkens van 16u-17u


November 2023

online sessie op 6/11/2023 en 23/11/2023, telkens van 16u-17uDecember 2023

online sessie op 4/12/2023 en 21/12/2023, telkens van 16u-17uJouw investering : €50 (incl BTW €60,50) of €30 (incl BTW €36,30 in september)
Wat krijg je voor je ticket van de vakvereniging voor beelddenkers?

afhankelijk van de maand zijn er 1 of 2 online sessies van de netwerkvereniging voor beelddenkers.

1) Maandelijkse Online live netwerkcafés

Elk maandelijks 1 of 2 online netwerkcafés. Saskia modereert elke sessie.

Wanneer? 1 of 2 keer per maand komen we samen in het online netwerkcafé


2) Eigen account op het Multi Talent Leader platform

Er zal een persoonlijke account voor je aangemaakt worden op het Multi Talent Leader platform. Dit is het afgesloten leer- en community platform van Numentum.

Wat? Met je account heb je op elk moment van de dag 24/24uur – 7/7dagen toegang 


3) Toegang tot de online groep

Als lid heb je toegang tot het online discussieforum op het Multi talent Leader platform. Je kan deelnemen aan de gesprekken en zelf gesprekken starten of vragenstellen aan Saskia en de andere leden.

Wanneer? Met je account heb je op elk moment van de dag 24/24uur – 7/7dagen toegangWat vertellen klanten over de samenwerking met Numentum?

Ik werd en word nog altijd als een magneet aangetrokken door Saskia's treffende beschrijvingen van de situaties die ontstaan wanneer onbewust ruimtelijk-visueel denkwerk botst op lineair en stapsgewijs denken. Via deze teksten ben ik in een heerlijk verhelderend en rustgevend traject gerold dat me nog bijna dagelijks nieuwe sprongen laat maken. Naast deze inhoud en het ruime aanbod aan werkvormen (blogs, gratis webinars, het online mini-traject) weet Saskia namelijk ook die sprankelende doch veilige ruimte te creëren die een voorwaarde is voor élk proces van bewustwording, acceptatie en ontwikkeling.

Catelijne Grasso - Project Coördinator Facilitair Management


De rust die ik ervaar door te begrijpen hoe ik echt in elkaar zit. Het helpt me om bewustere keuzes te maken van activiteiten die ik nog ga doen en andere activiteiten waar ik niet meer voor wil gaan. Het resultaat is meer durven en doen.

Bart Fatan - R&D Outsourcing Manager Punch PowertrainBen je nieuwsgierig naar waarin beelddenkers verschillen van begripsdenkers en hoe dit jouw denkwijze, manier van communiceren en verwerken van informatie beïnvloedt, dan ben je bij Saskia aan het juiste adres!

Isabel Lesaffernumentum netwerkvereniging voor beelddenkersVoor wie is de netwerkvereniging voor beelddenkers interessant?

Iedere professional of leidinggevende die zich herkent in de kenmerken van beelddenken en vergelijkbare profielen.
Multi-getalenteerde bruggenbouwers of multi-talent leiders combineren kennis en ervaring uit verschillende domeinen. Een aantal heeft een leidinggevende rol. Andere leden zijn professionals met een ruime kennis die in staat zijn om experten en generalisten samen te brengen.

In welke benaming of label jij jezelf ook herkent, dit zal slechts het startpunt zijn om rust te vinden: Je bent niet gek. Jij bent niet alleen er zijn nog mensen die zo denken en werken.

Het anders-zijn, gaat pas op een positieve manier voor je werken als je ontdekt hoe je dit kan omdenken naar een positieve meerwaarde. Op dat moment dat je het anders-zijn voor jezelf kan accepteren, ontstaan nieuwe mogelijkheden en ga je deze bijzondere beelddenkerstalenten verder ontwikkelen.

Jouw meerwaarde voor je bedrijf of organisatie, zitten net in het gebruiken van jouw bijzondere kwaliteiten op het werk!


Wie is de community manager in dit lerend netwerk?

Saskia Smet van Numentum, is als sparringpartner, adviseur, facilitator, trainer, coach en mentor beschikbaar voor alle leden. Ze zet haar expertise in om kennis te delen en de leden met elkaar te verbinden.

Saskia heeft zich gespecialiseerd in het coachen en adviseren over beelddenken op de werkplek. Sinds 2010 schrijft ze artikelen over volwassen beelddenkers in een werkomgeving. Daarnaast begeleidt en adviseert ze multi-talent leiders.


numentum saskia smet quote netwerkvereniging voor beelddenkersWil je de mogelijkheden persoonlijke met Saskia bespreken?

Boek direct vrijblijvend een telefonisch kennismakingsgesprek met Saskia.Veel gestelde vragen (FAQ)

Ik heb geen team, ben ik dan een multi-talent leider?

Ik heb geen team onder mij en stuur geen anderen aan, is dit lerend netwerk dan iets voor mij?

Iedereen is de leider of manager van zichzelf. Jij bent als regisseur van je eigen leven verantwoordelijk voor jouw keuzes en je persoonlijke ontwikkeling. Je hoeft dus geen team te leiden om lid te kunnen worden. 

Als jij jezelf herkent in de kenmerken van beelddenken of vergelijkbare profielen, ben je van harte welkom.Hoe betaal ik mijn lidmaatschap voor het multi-talent leiders netwerk?

Je bestelt en betaalt onmiddellijk online.

Wat als ik met een andere manier wens te betalen dan direct online?
Neem contact op met Saskia zodat ze samen met jou naar een oplossing kan zoeken.


Krijg ik een factuur?

Je ontvangt direct na betaling een elektronische factuur.

Het is mogelijk om specifieke referenties op te laten nemen op de factuur. Als dit niet lukt met het online bestellen, neem contact op met Saskia zodat ze dit voor jou in orde kan brengen.

Voor niet-Belgische bedrijven is het mogelijk om de BTW direct te verleggen.


Wat als ik mijn bedrijf of organisatie meerdere medewerkers lid wil maken?

Neem contact op met Saskia zodat ze samen met jou de mogelijkheden kan bespreken.Wat als ik hier geen antwoord vind op mijn vraag?

Neem contact op met Saskia zodat ze jouw vraag kan beantwoorden.


Bronvermelding afbeeldingen: Numentum & Drawifymenu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x