Netwerkvereniging voor beelddenkers op het werk

Waarom een netwerkvereniging voor beelddenkers?

Beelddenkers of Multi Talent Leiders zijn meestal supersnelle denkers. Ze combineren in hun carrière verschillende van hun talenten en interesses. Hierdoor heft elk van hen een uniek profiel ontwikkeld.

Vermits ze bovendien ook nog op een andere manier kijken en werken, voelen ze zich sneller een uitzondering binnen de groep. Vaak zien ze weinig medestanders in hun team, terwijl het net deze medewerkers zijn die alles in vraag durven stellen en voor vernieuwing zorgen.


Wat zorgt voor deze aparte positie binnen een organisatie?

Leidinggevende, collega’s of medewerkers hebben moeite om de oplossingen en ideeën die een beelddenker aanbrengt, te begrijpen.

Door hun uitgebreide kennis en ervaring over diverse onderwerpen, is het lastig om de waarde van een beelddenkende medewerker juist in te kunnen schatten:

  • Ze weten van veel onderwerpen wel iets.
  • Medewerkers die meer dan de gewone basiskennis bezitten. Waardoor ze geen leek zijn in de materie en toch missen ze de uitgebreide expertise van een expert.
  • Verbinden van alle kennis die in hun brein aanwezig is, gebeurt automatisch. Hierdoor ontstaan spontane combinaties tussen onderwerpen die nooit eerder samengebracht werden.

Elke Multi Talent Leider die zijn beelddenken maximaal leert inzetten, levert een meerwaarde zowel voor de beelddenker zelf als het team!


numentum netwerkvereniging voor beelddenkers


Wat vertellen klanten over de samenwerking met Numentum?

Ik werd en word nog altijd als een magneet aangetrokken door Saskia's treffende beschrijvingen van de situaties die ontstaan wanneer onbewust ruimtelijk-visueel denkwerk botst op lineair en stapsgewijs denken. Via deze teksten ben ik in een heerlijk verhelderend en rustgevend traject gerold dat me nog bijna dagelijks nieuwe sprongen laat maken. Naast deze inhoud en het ruime aanbod aan werkvormen (blogs, gratis webinars, het online mini-traject) weet Saskia namelijk ook die sprankelende doch veilige ruimte te creëren die een voorwaarde is voor élk proces van bewustwording, acceptatie en ontwikkeling.

Catelijne Grasso - Project Coördinator Facilitair Management


De rust die ik ervaar door te begrijpen hoe ik echt in elkaar zit. Het helpt me om bewustere keuzes te maken van activiteiten die ik nog ga doen en andere activiteiten waar ik niet meer voor wil gaan. Het resultaat is meer durven en doen.

Bart Fatan - R&D Outsourcing Manager Punch Powertrain


Ben je nieuwsgierig naar waarin beelddenkers verschillen van begripsdenkers en hoe dit jouw denkwijze, manier van communiceren en verwerken van informatie beïnvloedt, dan ben je bij Saskia aan het juiste adres!

Isabel LesafferHoe werkt dit netwerk voor beelddenken?

De netwerkvereniging voor beelddenkers wil deze bijzondere profielen samenbrengen in een online community zodat ze elkaar inspireren.

Het Multi Talent Leiders netwerk is een groep van gelijkgestemde profielen uit Vlaanderen en Nederland. Het netwerk stimuleert de leden aan om hun bijzondere beelddenkerskwaliteiten verder te ontwikkelen.

!! Momenteel werk ik aan nieuwe activiteiten en formules voor het ledennetwerk voor beelddenkers op de werkvloer.
Meer informatie volgt vanaf najaar 2022 !!


Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden?
Meld je hier aan voor de interesse lijst.Multi-Talent Leider netwerk lidmaatschap (12 maanden)

  • Toegang tot het online discussieforum
  • 10 Online Netwerkcafés
  • Toegang ledennetwerk

Lidmaatschapsprijs: €xx ex. BTW (€xx incl. BTW)

 Waaruit bestaat je lidmaatschap voor de vakvereniging voor beelddenkers?

Toegang tot het online discussieforum op het Multi talent Leader platform

Via het online discussieforum kan je vragenstellen aan Saskia en de andere leden.
Het Multi Talent Leider platform is de afgesloten online leer- en community omgeving van Numentum.

Wanneer? Op elk moment van de dag 24/24uur – 7/7dagen


Maandelijkse Onlinenetwerkcafés

Tijdens elk van deze online sessies gaan de gesprekken over onderwerpen waar de leden van het Multi Talent Leiders netwerk regelmatig mee geconfronteerd worden. 

Hoewel elke lid uit de netwerkvereniging voor beelddenkers in een ander bedrijf of sector werkzaam is, zijn de problemen of uitdagingen herkenbaar en vergelijkbaar.

Tijdens elke sessie wordt kennis en ervaring uitgewisseld, worden oplossingen bedacht of gewoon van gedachten gewisseld met collega beelddenkers. Het zijn allemaal even snelle denkers die met plezier vanuit totaal andere hoeken meekijken naar jouw probleem.

Wanneer?
Elke maand van 13u-14u (uitz. juli & augustus)


Toegang tot de leden van de netwerkvereniging voor beelddenkers

Je hebt de mogelijkheid om via het afgesloten Multi-Talent Leader platform persoonlijk contact te maken met andere leden van het netwerk.

Wanneer? Op elk moment van de dag 24/24uur – 7/7dagen
Voor wie is de netwerkvereniging voor beelddenkers interessant?

Iedere professional of leidinggevende die zich herkent in de kenmerken van beelddenken en aanverwante profielen.

In welke benaming of label jij jezelf ook herkent, dit zal slechts het startpunt zijn om rust te vinden: Je bent niet gek. Jij bent niet alleen er zijn nog mensen die zo denken en werken.

Het anders-zijn, gaat pas op een positieve manier voor je werken als je ontdekt hoe je dit kan omdenken naar een positieve meerwaarde.
Op dat moment dat je het anders-zijn voor jezelf kan accepteren, ontstaan nieuwe mogelijkheden en ga je deze bijzondere beelddenkerstalenten verder ontwikkelen.

Jouw meerwaarde voor je bedrijf of organisatie, zitten net in het gebruiken van jouw beelddenkerskwaliteiten op het werk! Word nu lid van het Multi-Talent Leider netwerk.Wie is de community manager in dit Multi-talent Leider netwerk?

Saskia Smet van Numentum, is als sparringpartner, adviseur, facilitator, trainer, coach en mentor beschikbaar voor alle leden. Ze zet haar expertise in om kennis te delen en de leden met elkaar te verbinden.


numentum saskia smet quote netwerkvereniging voor beelddenkersWil je de mogelijkheden persoonlijke met Saskia bespreken?

Boek direct een telefonisch kennismakingsgesprek met Saskia.
Veel gestelde vragen over het lidmaatschap (FAQ)

Hoe lang loopt een lidmaatschap?

Je persoonlijke lidmaatschap loopt gedurende een periode van 12 maanden. Het kan op elke moment ingaan.

Het wordt jaarlijks vernieuwd en gefactureerd. Je ontvangt 4 weken voor de hernieuwing een email met de uitnodiging om je lidmaatschap te verlengen.


Hoe betaal ik mijn lidmaatschap?

Je bestelt en betaalt onmiddellijk online waarna je lidmaatschap ook automatisch begint te lopen.

Wat als ik met een andere manier wens te betalen dan direct online?

Neem contact op met Saskia zodat ze samen met jou naar een oplossing kan zoeken.


Krijg ik een factuur?

Je ontvangt direct na betaling een elektronische factuur.

Het is mogelijk om specifieke referenties op te laten nemen op de factuur. Als dit niet lukt met het online bestellen, neem contact op met Saskia zodat ze dit voor jou in orde kan brengen.

Voor niet-Belgische bedrijven is het mogelijk om de BTW direct te verleggen.


Wat als mijn bedrijf of organisatie meerdere medewerkers lid wil maken?

Neem contact op met Saskia zodat ze samen met jou de mogelijkheden kan bespreken.


Kan ik deze factuur gespreid betalen?

Als je als particulier lid wil worden, dan is het mogelijk om de factuur van het lidmaatschap gespreid te betalen.

Neem contact op met Saskia zodat ze samen met jou de mogelijkheden kan bespreken.


Wat als ik hier geen antwoord vind op mijn vraag?

Neem contact op met Saskia zodat ze jouw vraag kan beantwoorden.


Bronvermelding afbeeldingen: Numentum & Drawify

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x