Multi Talent Connector programma

Ontdek jouw unieke kwaliteiten als multi-talent leider op de manier die jij je past!

De impact van dit programma is veel groter dan ik verwacht had. Dit traject heeft mijn zelfvertrouwen vergroot zodat ik meer initiatief durf te nemen en mijn energieniveau is toegenomen. Doordat ik nu doelbewuster ben, kan ik veel meer bijdragen en zet de stappen die nodig zijn om dit te realiseren.

Rikkart Van Gassen

Business Intelligence Advisor Wolters KluwerWaarom het Multi Talent Connector programma?

Bewuster leren werken met verschillende voorkeuren op het werk geeft rust, vergroot je zelfvertrouwen en creëert mogelijkheden om beter samen te werken. Zowel jij als je team halen hier voordeel uit!

Als je meerdere talenten en diverse interesses door elkaar gebruikt, is persoonlijk leiderschap absoluut noodzakelijk om doelgericht en efficiënt te blijven werken. Het vraagt om zelfkennis en zelfzorg om jezelf, zowel op je werk als in je privéleven, in balans te houden.

Pas in een volgende stap ga je werken aan de samenwerking met leidinggevende, collega’s, medewerkers, enz. Samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen begint met de juiste communicatiestijl.


"Hoe je het brengt." is minstens zo belangrijker als, "Wat je te vertellen hebt!"
Jij bent immers de architect van je boodschap!Wat is dit Multi Talent Connector traject?

Ontwikkel je multi-talenten kwaliteiten op de manier die bij je past zodat ze jou gaan helpen om de samenwerking met collega’s en medewerkers te verbeteren.

In dit programma leer je hoe jij de verschillen gebruikt om de samenwerking te verbeteren: zodat jij gaat kiezen voor de taal die de ander begrijpt. Waardoor wederzijds respect en vertrouwen groeit.

Er zijn 3 basiselementen die als een rode draad doorheen dit persoonlijk groeiprogramma lopen. Om je te begeleiden bij de ontwikkeling van je multi-talenten is het Multi-Talent Connector programma ontworpen.


numentum multi talent connector programma 3 basisonderdelenpijlers


1) Bewustwording

Verschillen creëren misverstanden:

 • Waar zitten de onderlinge verschillen tussen je collega’s en medewerkers en jezelf?
 • Wat zijn jouw persoonlijke voorkeuren?
 • Welke invloed hebben deze verschillen op de samenwerking?

2) Zelfzorg en zelfkennis

Het begint bij jezelf.

Zolang je op dezelfde manier blijft denken en praten, verandert er niets aan het onbegrip en de frustratie. Enkel de twijfel aan je eigen kennis en kunde zal groeien waardoor jouw zelfvertrouwen zal afnemen.

Zodra jij je eigen behoeften en kwaliteiten ontdekt en daar optimaal gebruik van weet te maken, ontstaan nieuwe mogelijkheden en blijvende veranderingen.


3) Samenwerken begint met communicatie

Door communicatie ontstaan nieuwe mogelijkheden om samen te werken.

Je krijgt meer begrip en erkenning als je jezelf aanpast aan de taal en de behoeften van collega’s, medewerkers of klanten. Hierdoor groeit het wederzijds respect. Mensen gaan elkaar waarderen op basis van hun kwaliteiten en ervaring wat zorgt voor meer verbondenheid binnen de groep.Wat vertellen klanten over dit Multi Talent Connector Traject?


Door dit traject te volgen, ben ik bewuster geworden van wat mijn neurodiversiteit, het beelddenker-zijn, voor invloed heeft op mijn manier van communiceren en samenwerken. Saskia wist in mijn taal uit te leggen hoe niet beelddenkers denken en ze heeft kennis en ervaringen gedeeld om mij inzichten te geven hoe effectiever samen te werken en mijn communicatie te verbeteren. Vooral op het gebied van kennisdelen heb ik handvatten gekregen om steeds beter te worden waarmee ik mijn kwaliteiten beter kan inzetten.”

Joost van Kempen

Esprit Associate, R&D Data Strategy leadership development program, GlaxoSmithKline


Dit is een zeer krachtig traject voor elke beelddenker of multi-getalenteerde bruggenbouwer. Het helpt me om met mensen in gesprek te gaan en samen op weg te gaan. Voor mezelf heb ik nog beter leren zien waar mijn kwaliteiten zitten en op welke manier ik beter kan aansluiten bij de ander. Je hebt eerst inzichten nodig in je eigen functioneren alvorens je kan veranderen en jezelf ontwikkelen. Dank je wel!

Miriam Bierhaus

Oecumenisch coach, begeleider, trainer


Na de gesprekken in de sessies zijn er zoveel zaken voor mij op zijn plek gevallen. Het is net of er een last van mijn schouder is gevallen, het geeft me een gevoel van meer zelfvertrouwen, van ik ben anders in veel gevallen maar ik mag er zeker zijn. Dit is fantastisch. Ook te weten dat ik dicht mij mezelf kan blijven in mijn rol als leidinggevende met wel de handvaten om kort en bondig te leren zijn daar waar nodig, geeft een heerlijk gevoel. Dank je wel hiervoor.

Paulien VosMulti Talent Connector Individueel Traject in groep

 • Begeleiding gedurende het traject
 • Cursusdocumentatie
 • Online Vraag & Antwoord en oefensessies
 • Neethling Brain Instruments® (NBI) onderzoek
 • Persoonlijke toegang tot het leerplatform
 • Lid van de deelnemersgespreksgroep

Deelname prijs: €1795 (€2171,95 incl BTW)
Hoe verloopt het Multi Talent Connector programma praktisch?


Begeleiding gedurende het traject

Saskia is persoonlijk aanwezig in de lesgroepen op het leerplatform.
Ze begeleidt je tijdens de live sessies om te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Wanneer? Doorheen het volledige traject


Cursusdocumentatie

Deze is ingedeeld in 7 hoofdstukken elke bestaande uit:

 • lesvideo’s met theoretische achtergrond informatie (meer dan 20 lesvideo’s in totaal meer dan 8 uur video)
 • reflectie opdrachten en oefeningen
 • ondersteunende documentatie zoals praktische checklijsten, handige draaiboeken, overzichten met de behoeftes en verwachtingen van de verschillende profielen
 • Inspiratie tips om nog dieper in de materie te duiken

Je bekijkt de lesvideo’s en maakt de opdrachten waar en wanneer het jou past aan jouw persoonlijk traject.
Jij werkt in alle rust en kan je kostbare tijd optimaal gebruiken. Je verliest geen tijd met reizen (geen files of vertraging met openbaar vervoer), aangezien het grootste deel van dit programma via internet verloopt.

Wanneer? Op elk moment van de dag 24/24uur – 7/7dagen Op elk moment van de dag 24/24uur – 7/7dagen beschikbaar gedurende 6 maanden


Individueel onderzoek Neethling Brain Instruments® (NBI)

Zodra je aanmelding voor het programma administratief volledig in orde en betaald is, krijg je een email met alle informatie om je aan te melden en het online breinvoorkeur onderzoek in te vullen via internet.

Wanneer? Bij de start van je traject


Persoonlijke toegang tot het Numentum leerplatform

Dit programma loopt volledig online op het Multi Talent Leader Platform (het leer- en community platform van Numentum).
Met je persoonlijke toegangscode, heb je gedurende de volledige duur van het traject op elk moment toegang tot het leer- en community platform.
Afgesloten en veilig.

Wanneer? Op elk moment van de dag 24/24uur – 7/7dagen beschikbaar gedurende 6 maanden


Online Vraag & Antwoord en oefensessies

Deze sessies gaan online door. Alle data en informatie vind je via het leerplatform.

Wanneer? Elke 1ste donderdag van de maand van 13-14u / Elke 3de dinsdag van de maand van 20 - 21u (mogelijke andere momenten in juli & augustus)


Lid van de deelnemersgespreksgroep van het traject

In deze gesloten lesgroep leg je contact met andere deelnemers die momenteel het programma doorlopen.
Hier heb je de mogelijkheid om de kracht van de groep in te schakelen om je persoonlijk groeitraject te versterken: Je leert ook van de andere deelnemers, ook al komt iedereen uit andere sectoren en bedrijven.

Wanneer? Op elk moment van de dag 24/24uur – 7/7dagen beschikbaar gedurende 6 maandenVoor wie?

Voor elke professional of leider die zich herkent in de kenmerken van beelddenken of vergelijkbare profielen.

Dit traject is voor elke multi-getalenteerde leider die zelf aan de slag wil gaan om bewust te leren omgaan met hun persoonlijke voorkeuren. Die inzicht en theoretische informatie wil krijgen om:

 • bewuster te worden van de verschillende stijlen en behoeften;
 • zelf de eerste stap te zetten;
 • communicatie wil gebruiken om rust en vertrouwen te creëren zodat de samenwerking vlotter verloopt.

Kortom, efficiënter werken voor multi-getalenteerde leiders!
Dit is een intensief en interactief begeleidingstraject deels individueel, deels in groep. Hoe meer tijd en energie je investeert, hoe groter de stappen die jij op het eind van het programma gezet zal hebben.Wie is je begeleider tijdens dit traject?

Saskia Smet werkt als sparring partner, adviseur, facilitator, trainer, coach en mentor voor multi-getalenteerde leiders.

Je krijgt toegang tot Saskia’s expertise-koffer gevuld met meer dan 30 jaar kennis en ervaring uit de bedrijfswereld zoals:

coaching–, communicatie- of creativiteitstechnieken, projectmanagers-, procesmanagement-, of kwaliteitsmanagement-skills, businessmodellen, persoonlijk leiderschap en ondernemerschap.

multi talent connector programma begeleider

Ze zet haar expertise in om jou meer rust en zelfvertrouwen te bezorgen zodat:
 • communicatieproblemen en misverstanden afnemen,
 • zowel de rust die jij ervaart als je efficiëntie en productiviteit toenemen,
 • verbindend samenwerken met je collega’s, medewerkers of klanten vlot beter.

Saskia kijkt er naar uit om je te zien groeien en ontwikkelen tijdens dit persoonlijk traject!


Vragen over het multi talent connector traject?

Neem contact op. Saskia helpt je graag verder om de mogelijkheden van dit begeleidingstraject of andere programma's van Numentum samen met jou te bekijken.
Veel gestelde vragen (FAQ)

Welke andere omschrijvingen zijn er voor multi-talent leiders?

Beelddenker, visueel-ruimtelijke denker, multi-getalenteerde bruggenbouwer, multi-talent leider, multi-talent leader, polymath, multi-potentialist, multi-talented, maverick, learnatics, T-shaped professional, Tree-Shaped profile, creatieve generalist, multipassionates, talent verbinder, getalenteerde connector, neo-generalist, renaissance man of vrouw, een overtreffende trap professional, jack of all trades, master of none, …

Welke benaming of label je ook verkiest, dit kan je helpen om rust te vinden:
Je bent niet alleen er zijn nog mensen die zo denken en werken.

Het anders-zijn, gaat pas op een positieve manier voor jou werken als je dit leert omdenken:

Op dat moment ga je deze extra kwaliteiten verder ontwikkelen in plaats van te blijven vasthangen aan de tekorten die anders-zijn met zich meebrengt. Jouw meerwaarde zit in die extra kwaliteiten!

Tijdens Numentum trajecten werken we actief aan dit omdenken en het zoeken naar mogelijkheden om jouw bijzondere kwaliteiten in te leren zetten.


Hoe lang duurt dit programma? Wanneer kan je starten?

Dit persoonlijk ontwikkel traject start zodra je aanmelding en betaling in orde zijn.

Je hebt 6 maanden toegang.

Je kan op elk moment starten en aansluiten bij de groep.


Hoe bestel en betaal je deze opleiding?

Je bestelt en betaalt onmiddellijk online.

Wat als je met een andere manier wens te betalen dan direct online?
Neem contact op met Saskia zodat ze samen met jou naar een oplossing kan zoeken.


Krijg je een factuur?

Je ontvangt direct na betaling een elektronische factuur.

Het is mogelijk om specifieke referenties op te laten nemen op de factuur. Als dit niet lukt met het online bestellen, neem contact op met Saskia zodat ze dit voor jou in orde kan brengen.

Voor niet-Belgische bedrijven is het mogelijk om de BTW direct te verleggen.


Heb je een BTW nummer en ben je als buitenlandse onderneming BTW plichtig?

Buitenlandse ondernemers kunnen bij de bestelling vragen om de BTW te laten verleggen mits opgeven van een geldig BTW-nummer.

Je betaalt dan het nettobedrag bij je bestelling en de BTW in je eigen land.


Wat als mijn bedrijf of organisatie meerdere medewerkers wil laten deelnemen?

Neem contact op met Saskia zodat ze samen met jou de mogelijkheden kan bespreken.


Heb je al een breinvoorkeuronderzoek gedaan bij Numentum?

Neem contact op met Saskia om te kijken hoe het traject aangepast kan worden.


Wat als je hier geen antwoord vindt op je vraag?

Neem contact op met Saskia zodat ze jouw vraag kan beantwoorden.


menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x