Kennisfestival voor Dwarskijkers en Omdenkers

Beelddenker, polymath, multigeneralist, creatieve generalist, jack of all trades, op zoek naar gelijkgezinden?

Neem deel aan het 2de Online Kennisfestival voor Dwarskijkers en Omdenkers


Kennisfestival voor Dwarskijkers en Omdenkers


Waarom een Kennisfestival voor Dwarskijkers en Omdenkers?

  • Bij wie kan jij terecht op je werk (of in je omgeving) om van de hak op de tak springend te brainstormen over ideeën, concepten of uitdagende en complexe bedrijfsvraagstukken?
  • Hoe combineer je meerdere interesses en anders denken op je werk zonder je motivatie te verliezen?
  • Waar kan jij je netwerk en je kennis met de gelijkgestemde die je blijven uitdagen, uitbreiden?

Stel dat er een probleem op tafel ligt.
Terwijl je collega’s nog bezig met te onderzoeken wat er gebeurd is, zie jij de oplossing. Alleen niemand lijkt je voorstel te horen of even snel met je mee te denken.

Je herkent het waarschijnlijk wel. Op zo’n moment voel jij je als anders kijker of beelddenker een eenling tussen je collega’s op het werk. De oplossing is er, alleen duurt het zo ontzettend lang voor anderen mee zijn.

Maar bij wie kan jij als beelddenker op je werk terecht om te brainstormen over ideeën of te sparren over complexe bedrijfsvraagstukken op een ongestructureerde manier?

Daar wil deze online conferentie aan bijdragen door kennis en inspiratie te delen en gelijkgestemde snelle en chaotische denkers met elkaar in contact te brengen.Wat staat er op het programma?

Het 2de online Kennisfestival voor Dwarskijkers en Omdenkers vindt plaats van 14 tot en met 25 maart 2022.

Gedurende 12 dagen zijn er activiteiten zodat je elke dag actief aan de slag kan gaan om je multi-talenten op een andere manier te gebruiken of in de kijker te zetten. Om anders kijken te combineren en zo nieuwe inzichten en netwerken de kans te geven om te ontstaan.


Elk dag gebeurt er iets op het platform of is er een live sessie. Je krijgt telkens de mogelijkheid om hier actief mee aan de slag te gaan.Thema's

Onderwerpen die aan bod zullen komen: beelddenker carrière, ideeën of oplossingen in je hoofd gebruiken, persoonlijk leiderschap, zelfzorg, enz.

Sessies:

Denk aan: een live sessie met een expert, een online workshop, een gesprek over een uitdagende stelling, een praktische business uitdaging, een speed date met een andere deelnemer, online gesprekken via het gespreksforum, enz.

Een aantal live sessies zullen opgenomen worden. Deze video’s kan je herbekijken via het platform. 

Andere activiteiten zullen plaats vinden in het forum op het platform. Hiervoor hoef je niet op een bepaald moment aanwezig te zijn. Hiermee ga je aan de slag als het jou past!


Programma van de verschillende activiteiten

Het Overzicht  van de live sessies en andere activiteiten tijdens dit 2de kennisfestival inclusief thema's van de workshops en de expert die de sessie zal begeleiden. Zet de data en uren alvast in je agenda!

Het volledig programma van de live sessies zal eind februari 2022 beschikbaar zijn.


Elke activiteit verloopt online via Zoom of het MultiTalentLeader Platform. Dit het afgesloten online leer- en community platform van Numentum.

Je hebt vanaf de start van het festival tot en met 30 april 2022, toegang het gespreksforum en alle online materialen via het Multi Talent Leader Platform.Hoe aanmelden en wat kost het?

2de online Kennisfestival voor Dwarskijkers en Omdenkers

Ticket voor de online conferentie van 14 tot en met 25 september 2022 kost

€295 (€356,95 incl BTW)


!! Vroeg-boek-actie-prijs  !!

Bestel je je ticket nu al en je betaalt slechts €245 (€296,45 incl BTW)

De vroeg-boek-actie-prijs loopt tot en met vrijdag 31/1/2022 !


Voor wie?

Ik vind het belangrijk om met het Kennisfestival en het Multi-Talent Leiders Netwerk de juiste mensen te bereiken, niet alleen om meer resultaat te behalen, maar om hen te laten ervaren dat het echt anders kan.

Dit festival en het Multi-talent Leider netwerk is voor alle beelddenkers die leidinggeven, ondernemers of professionals in organisaties, groepen of teams, die inspiratie willen en hun kennis willen verruimen. Om nog beter hun rol als verbinder en vernieuwer te kunnen opnemen.

Alle voordelen van je anders-zijn en anders-denken, gaan pas op een positieve manier voor jou werken als je ontdekt hoe je dit kan omdenken naar een positieve meerwaarde. Dit begint met zelfkennis en het managen van je diverse talenten. Jouw meerwaarde voor je bedrijf of organisatie, zijn net deze bijzondere kwaliteiten!

Een netwerk van peers of gelijkgezinden kan daarbij helpen. Laat je verrassen door de ervaringen andere deelnemers aan het kennisfestival. Hun verhalen zullen als rolmodellen en inspiratiebronnen voor je fungeren!Wat vertellen deelnemers aan sessies van Numentum?


“… Ik volgde enkele webinars en workshops bij Saskia. Ze is in staat om je goede inzichten te geven over de manier waarop Multi-Talent Leiders of beelddenkers beter om kunnen gaan met experten en lineaire denkers. Ze leert je ook hoe deze talenten verder te ontwikkelen en de valkuilen en problemen die beelddenkers tegenkomen te voorkomen …”


Johan Vanhulle

Sustainability Business Consultant


“ … Ik werd en word nog altijd als een magneet aangetrokken door Saskia's treffende beschrijvingen van de situaties die ontstaan wanneer onbewust ruimtelijk-visueel denkwerk botst op lineair en stapsgewijs denken. …”

Catelijne Grasso

 Project Coördinator Facilitair Management


“… Onlangs heb ik bij Saskia een webinar gevolgd over Beelddenken. Het heeft mij veel inzichten verschaft over de verschillende denk- en handelswijze van de beelddenker. Zeker ten opzichte van het (over het algemene lineaire) begripsdenken. Daarnaast heb ik goede en bruikbare tools meegekregen en hernieuwde energie om mijn kwaliteiten in te gaan zetten. Saskia is zeer toegankelijk en betrokken…”


Max Malcorps

Peoplemanager, (Team)coach, Creatief, Trainer

Wie is de begeleider tijdens dit Kennisfestival?

Saskia Smet van Numentum, is sparring partner, adviseur, facilitator, trainer, coach en mentor voor beelddenkers op de werkvloer.

Numentum ontstond in 2010 vanuit Saskia’s zoektocht naar kennis en informatie over beelddenken  bij volwassenen. Door meer inzicht te krijgen op de invloed van beelddenken op het werk en de problemen die dit voor een beelddenker veroorzaakt, ontstond het aanbod van Numentum:

  • Blog artikelen
  • De publicatie van het e-book: Samenwerken met een beelddenker
  • De publicatie van 7-stressfactoren voor beelddenkers
  • Coaching voor beelddenkers in een werksituatie
  • Begeleiding voor beelddenkers op de werkvloer in groepssessies via het online leerplatform

Tijdens het kennisfestival zet ze haar expertise in om kennis te delen en de deelnemers met elkaar te verbinden zodat er kruisbestuiving en uitwisseling ontstaat.


Kennisfestival voor Dwarskijkers en Omdenkers Saskia SmetVragen over het kennisfestival of andere programma's van Numentum?

Neem contact op. Saskia helpt je graag verdermenu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x